Tippningen för Melodifestivalen 2023 är nu avslutad
Startsidan Tävlingsmoment Topplistor Hur fungerar det?

Medlemsvillkor

Allmänt
Dessa medlemsvillkor gäller för utnyttjande av information, tjänster och funktioner som blir tillgängliga genom medlemskap på TippaMelo.se.

Accepterande av villkor
Efter registrering på TippaMelo.se måste medlemsvilkoren godkännas för att kunna använda vår tjänst.

Funktioner och innehåll
Funktioner och beräkningar är framtagna enligt branchstandard men kan ändå innehålla felaktigheter. TippaMelo.se kan inte hållas ansvarig för eventuella fel vad gäller statistik, texter eller andra funktioner.

Tillgänglighet
TippaMelo.se försöker att ha en så hög tillgänglighet som möjligt. Driftavbrott eller störningar kan emellertid ske och TippaMelo.se lämnar inga garantier gällande tillgänglighet eller funktion. TippaMelo.se ansvarar inte för eventuell skada eller förlust som kan uppkomma för medlemmar i samband med brister i tillgänglighet eller funktion.

Personuppgifter
TippaMelo.se behandlar personuppgifter genom att lagra och bearbeta dem för att kunna tillhandahålla våra tjänser. Personuppgifter lämnas inte ut till andra företag eller organisationer. Vid enstaka tillfällen kan vi låta våra leverantörer/partners erbjuda relevanta erbjudanden via exempelvis e-postutskick som då sker genom TippaMelo.se. Personuppgifterna lagras under hela medlemsperioden.

Avregistrering
Avregistrering av konto kan endast ske från hemsidan TippaMelo.se under "Mitt konto".

Förhållningsregler
TippaMelo.se ansvarar inte för enskilda medlemmars handlingar och tar inget ansvar för om någon lagt upp falska uppgifter om sig själv.

Följande är inte tillåtet:

- Att uppge falska användaruppgifter som exempelvis kön, ålder, personlig bild m.m.
- Användning av bilder eller text med pornografiskt innehåll eller andra tydliga sexuella anspelningar.
- Användning av grovt och stötande språk i kommunikation med andra medlemmar.
- Rasistiska uttalanden.
- Personangrepp.
- Försäljning eller marknadsföring av kommersiella tjänster eller varor.
- Spridning eller försök till spridning av politiska eller religösa budskap.

Copyright
TippaMelo.se har fullständiga rättigheter att använda allt material som publiceras och lagras på sajten. Information från TippaMelo.se får endast publiceras efter godkännande av oss.

Sabotage
Varje form av försök till manipulering av systemet i någon form kan leda till avstängning och i värsta fall även en polisanmälan. Alla händelser i systemet loggas med IP-nummer och kan därmed spåras.

Avstängning
TippaMelo.se förbehåller sig rätten att stänga av eller radera medlemmar som inte respekterar medlemsvillkoren eller följer gällande svensk lagstiftning.